lauantai 8. joulukuuta 2012

SKIRT

Ensin leikkasin kankaasta kaks saman kokosta palaa
Sitten ompelin ne reunoista kiinni

Rypytin hameen ylähelman

Tämän kuvan jälkeen vielä käänsin sen

Lisäsin sivuun vielä vetoketjun, jotta hame olisi käytännöllisempi :)
pahottelut huonosta laadusta, mutta onneks olennainen näkyy!


Oon pitkään etsiny tän tyylistä hametta, ja koska en löytäny päätin siis tehdä itse :)

Ootko sä ikinä tuunannu/ tehny jotai itse?:) jos oot nii kerro!!!

-Sara


18 kommenttia:

  1. tää on mielettömän upee! :)

    VastaaPoista
  2. joo tiiän, tää kysymys ei oikee sovi tähä postaukseen mutta mitäpä pienistä: miten käytät kloriittii :D? tai siis ostin just itelle himaa ja valuun valkasta farkut, nii heitänkö sitä pesukoneeseen tai jtn? ja sit tos edellises postaukses ku tuunailit tota hupparii, läikytiks siihen kankaalle suoraa sitä? tää on aivan mieletön blogi, sul on mahtavii ideoit, toivoisin et itelläniki olis tälläset resurssit ja ideat toteuttaa kaikkee tälläst!! jatka samaan malliin, nii voin lainaa sult ideoita;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vastasin vahingos tollai vääräää paikkaa xD

      Poista
  3. aina saa kysyy! No riippuu siitä haluutko ne kokonaa vaalemmiks vai vaan osittain! Jos haluut kokonaa kii heitä sitä kloriittii koneesee, siihen sen pesuaineen tilalle! Jos taas haluut jotain tiettyy kohtaa nii ota sellane suihkupullo ja suoraa kankaalle:) jos haluut vähä haaleemman tuloksen nii sit kauempaa ja jos kunnon vaaleen nii sit iha läheltä:) ja farkuissa tää pitää toistaa pari kertaa jos haluu selkeen jäljen:) sillee et niide farkkujen pitää kuivuu siin välissä. Huppariin joo suihkutin suoraa:)

    Voieii ihanaihana!! Hymyilyttää nyt hirveesti :D sulla on iha samalaiset resurssit ku mullaki:) pitää va uskaltaa kokeilla! Kiitos :3 ilo olla avuksi;)

    VastaaPoista
  4. aaaaaaa tää blogi on niiiin ihana!! löysin tän iha äsken ja oikeesti kuola valuu :D niin makeita vaatteita! oon ettiny jo kauan sitä omaa tyyliä ja tää näyttää aika pahasti siltä mistä tykkään nii paljo... kiitti oikeesti paljo inspiraatiosta <3 mutta mua ärsyttää ko en ite hoksaa et miten vois koristella/tuunailla jotai vaatteita, ja sitkö näkee jollai toisella jotenki kivasti niii on sillai OIJOI ompa hieno mut ei osaa omille vaatteille tehä mitää:/ no eiköhän tää tästä :D tsemppiä sulle ja onnea siitä vaihtoonpääsystä!!! vaikutat nii ihanalta <3 -ano

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vooooi:3. Hahaha :D jesjesjes ihana jos autto ees vähän tulee nii hyvä fiilis ku kuulee sellasesta:)!
      tiiätsä jos sä vaa alat uskaltaa kokeilla kaikkee nii se lähtee siitä! Kannattaa alottaa jostai kirpparivaatteosta tai sellasista mitä ei vaan käytä:)!

      Jeee kiitos hirveesti :3!! Sinä myös! Oispa kiva tietää kuka oot :--)

      Poista
    2. joo kirppiksiä kiertelenki jo ahkerasti :D hah. empä tiiä et kerronko;) on meillä fbs jopa 7 yhteistä kaveria !!! missä päin asut?:-) ps voitko laittaa pois ton 'todista ettet ole robotti' -jutun tosta kommentoinnista :D se hidastaa tätä keskustelua;)

      Poista
    3. :) missä kirppiksillä käyt?:) tuu vaikka kikkaa mua srraa tai pistä viestii fb? Joohan :3 asun espoossa, entäsä?:) ups otan sen ku pääsen koneelle jos osaan xD sorii

      Poista
    4. nyt pitäs pystyä kommentoida ilma robottivahvistusta!!

      Poista
    5. oulussa asun ja laitan fbssä viestiä jos uskallan :D hah hyvä!

      Poista
    6. okeej:) uskalla! En mä pure :3

      Poista
  5. Ihana blogi ja aivan ihania vaatteita! Oli pakko liittyä lukijaks! :)

    VastaaPoista
  6. Saraa miks oot noin taitava :O Täst tulee jotenki nii hyvälle tuulelle ku lukee näit sun postauksii ja näkee kaikkii näit upeita vaatteita joita sä loihdit tost vaan :) Ihanaa ku joku on noin hyvä jossain ja haluu jakaa sitä muilleki, koska niinku näist kommenteistaki voi päätellä ni varmasti moni saa täst inspiraatiota ja sysäyksen iteki ilmaista itteään! Ja hei hyvää jouluu sulle :)) -Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaihanaihana!!!! En oikee osaa sanoo muuta oon sanaton:3 kiitos miljoonasti <3 superkivoi joului sullekki!!:) halei!

      Poista
  7. Ihana blogi, jäin ihan koukkuun! Ja toi hame on mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos paljon:3 ihana et tykkäät ja toivottavasti jatkossaki tulee postauksia mitkä kiinostaa :-)! Hyvää viikonloppua <3

      Poista

Kerro mielipiteesi,ideasi tai mitä vaan aiheeseen liittyvää mitä tulee mieleen:)! Kaikki kommentit tervetulleita!