tiistai 19. maaliskuuta 2013

DREAMCATCHER SHIRT



Mooi:) Ehkä muuntautumiskelpoisin vaatekappale ikinä on musta Tpaita. Ja siitähän tääkin paita on muokattu!



Leikkaa hihat pois (säästä ne!) ja kaularesori niin suureksi kuin haluat.


Hahmottele keskelle mittanauhan avulla sinun mielestäsi sopivankokoinen ympyrä. Pidä huoli siitä että se on keskellä :)


Leikkaa hihat auki ja hapsuiksi. Sen jälkeen ompele ne paidan alahelmaan. ( paitaa kannattaa vähän kaventaa että hihojen hapsut riittävät )


Sitten otin mun korun ja ompelin sen kaula-aukkoon kiinni! Unohdin ottaa siitä lähempää kuvaa, mutta sen voi nähä alemmista kuvista jos tarkasti kattoo!


Sitten vaa maalaamaan unisiepparista sellaista kun haluat :) Mulla oli loppunu kaikki maalit nii teiän koko kuvion puhtaasti kynsilakoilla. Lisäsin myös korupiikit ompelemalla :)





Done ! Easy and quick :) 


xx Sara 


ps. instagramista mut löytää nimim. Lehsara :)

pps. Koko paidan idea lähti koulussa piirtelystä! Tätä kannattaa harrastaa haha :D Ajattelin kans vaihteen vuoks pistää ns suunittelukuvan tänne ku sellasia ei oo aiemmin oikee näkyny :)


10 kommenttia:

  1. vähä tost tuli kiva! itekki oon tehny sellasii unisieppari-koruja(: btw: mist oot ostanu noi korupiikit? muistaks yhtää paljon makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heeh kiitti:) Ootko? Woou! Ja noi korupiikit on mun korust joka meni rikki:D ginast!

      Poista
  2. Mäki tahon tollasen! Matkin! t.Artun sisko Anni taas jee :DD plus että iha sairaan kivoja juttuja teet! Oon aina halunnu tuunaa kaikkee, mut en jotenki ikinä uskalla, ku pelkään, et mokaan.(en osaa ommella) Ostin kyl yks päivä hetken mielijohteest fidast kaikkee ja tuunasin paidan, mut en osaa kaventaa sitä ja siihe se hyyty xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee hyvä :D ! Haha voii kiitos paljon ihana :3 heei kaikki lähtee jostai! ja oon enemmä ku satavarma et osaat:) pitää just vaa uskaltaa ja tuunaa aluks sellaisiii jotka ei haittaa jos menee pilalle :) ja Kaventaminen on ehkä helpointa ikinä! Mittaat kui paljo tarviit pois, käännät sen toisinpäi ja ompelet sen turhan pois:) pitää uskaltaa :-) tsemppii

      Poista
  3. Tuliskohan tosta hyvä valkosellakangasmaalilla...haluisin tommosen samanlaisen jäljen. Ei sellasta tasasta viivaa...no ehkä jos se pensseli on ihan kuiva? t. anni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi tulla viel paljo parempiki :D siit on hankalampi saada tasanen ku tollanen et varmasti onnistuu :) kuivuus on hyvä :)

      Poista
  4. uu aika söpö on ;)

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi,ideasi tai mitä vaan aiheeseen liittyvää mitä tulee mieleen:)! Kaikki kommentit tervetulleita!